Nevoia de a fi cineva

Ca mulți dintre voi probabil, am un cont de LinkedIn. Nu l-am folosit niciodată în mod regulat și nu i-am găsit vreo utilitate. L-am creat în urmă cu ceva vreme pentru că am fost curios să aflu ce mai face o fostă colegă de muncă. Nu l-am dezactivat sau șters, așa că din când în când mai primesc notificări de la oameni care au o vagă idee cine sunt. Azi am primit o invitație de conectare de la individul din cauza căruia am plecat de la un loc de muncă acum vreo 10 ani.

Omul lucrează tot acolo, dar deoarece este un bun lustruitor de posterioare de șefi și șefuleți, a ajuns o idee mai sus pe scara ierarhică. Nimic interesant. Ce m-a amuzat tare, răsfoind printre potențialele conexiuni, au fost titlurile de joburi pe care și le arogă.

Fiecare este un manager sau măcar team leader. Unii sunt owner la un blog sau site de care au auzit el, maică-sa și junior PR-ul din corporație care, când nu răspund cei populari, trebuie să umple cumva sala de evenimente. CV-urile lor sunt pline de cursuri sau, cei mai norocoși, un MBA sau două.

Eu sunt un amărât de reparator de buguri/traducător de documentație/suport tehnic la Summer Cart. M-am simțit așa de mic și insignifiant. Am dat logout.

2 comentarii la „Nevoia de a fi cineva”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *