Eugen Paun

Eugen Paun


Thoughts, stories and ideas.

Eugen Paun
Author

Share


Subscribe to Eugen Paun


Subscribe to our email newsletter to receive article notifications and regular updates. We don't spam and your email won't be shared with third-parties.

Nu te îngrijora prea mult despre lucrurile pe care nu le poți controla

Nu te îngrijora prea mult despre lucrurile pe care nu le poți controla. Te poți concentra în schimb pe acele aspecte din viața ta pe care le poți controla. Încearcă să fii o persoană mai bună, the best you can be.

Eugen PaunEugen Paun

Zilele trecute eram la o bere cu un amic, iar de la una, alta am ajuns să discutăm iarăși despre femeile din viața lui și despre cum nu reușește să le înțeleagă sau să le controleze reacțiile. Faptul că este un individ extrem de încăpățânat nu-l ajută deloc. Din contră. Nu o să pretind că am reușit sau că voi avea vreodată prea mare succes în a înțelege raționamentul unei femei, dar totuși am învățat câteva lucruri.

Nu poți controla modul cum va reacționa o femeie la modul tău de fi. Nu poți controla dacă o femeie te va găsi plăcut sau nu. Nu le poți controla modul de a gândi, nici comportamentul în general. Nu le poți controla gândurile, dorințele, ideile și atitudinea. Orice încercare de a controla oricare dintre acestea este doar o pierdere de timp.

Te poți concentra în schimb pe acele aspecte din viața ta pe care le poți controla. Încearcă să fii o persoană mai bună, the best you can be. Renunță la slujba aceea fără nici un viitor și ia-ți una care îți oferă suficiente avantaje pentru tine ca persoană – bani, mai mult timp pentru tine, posibilități de a crește ca individ. Treci mai des pe la sală și dă burta jos; nu e o uniformă ce o îmbraci după o anumită vârstă. Învață cum să vorbești și să interacționezi cu o femeie; nu totul este despre tine și nu presupune nimic. Nu încerca să o controlezi, nu va funcționa niciodată. Și, pentru [insert here God of choice], nu mai plânge după un fund de femeie!

Atât.

View Comments