Azi NU!

Există un timp pentru toate și nu este azi.

Azi NU!

Stimată doamnă cu voce stridentă de la institutul de sondare al pieție GfK, azi nu mă interesează să răspund la nici un sondaj. Fie el despre Norvegia, Danemarca sau oricare alt stat al UE. De fapt, de unde aveți numărul meu de telefon și de ce mi-ați închis când am întrebat despre asta? Dacă aș avea timpul necesar, probabil aș căuta autoritatea competentă căreia va trebui să îi răspundeți la această întrebare fără să îi trântiți telefonul în nas.

Dragă ING, doar pentru că pentru o perioadă am ceva mai mulți bani prin contul meu curent, mai nou nepurtător de dobândă, că e criză mare și speculațiile pe euro nu vă mai merg în ultima vreme, azi nu vreau să îmi deschid un cont de economii, nici nu am nevoie de internet banking pe care, dacă ați fi avut o bază de date pusă la punct, ați fi știut că deja îl plătesc de jumătate de an.

Domnule potențial client, azi nu pot să îți trimit 3 oferte complete și detaliate, cu descrieri și imagini, pe care să le studiezi peste weekend. Este ora 17:45, mi-ai dat extrem de puține amănunte despre ceea ce dorești de fapt și știm amândoi că o discuție telefonică pe luni dimineața ne va scuti pe amândoi de multă, multă bătaie de cap și de un schimb de e-mailuri interminabil.

Există un timp pentru toate și nu este azi.