Barbatii care plang

Sunt conștient că trăim într-o societate în care e normal pentru un bărbat să știe să exprime sentimentele mai mult decât în urmă cu o generație sau două.

Barbatii care plang

Sunt conștient că trăim într-o societate în care e normal pentru un bărbat să știe să exprime sentimentele mai mult decât în urmă cu o generație sau două. Nu-mi plac bărbații care trec cam des pe la cosmetician – nu zice nimeni să fim precum omul de Neanderthal de păroși și neîngrijiți, dar un bărbat cu sprâncenele pensate e puțin cam mult, îmi displac teribil masculii feroce care poartă pantaloni strânși pe picior și UGG-uri sau care-și exprimă afecțiunea în public și în mod ostentativ către partenerul lor de același sex, dar am învățat să accept diversitatea și nu mă mai deranjează așa de mult.

Dar am o mare problemă cu bărbații heterosexuali care plâng prea des și din motive puerile în public. Un exemplu concludent de „Așa nu!” este Men of Tears, un proiect în care un grup de bărbați se strâng într-un cerc și plâng. Serios, există oameni care plătesc 35$ pentru DVD-ul vostru cu instrucțiuni despre cum să te faci de râs în public?

Un bărbat nu plânge după un fund de demoazelă oricât de apetisant ar fi acesta, balta are suficient pește, prea mult chiar. E momentul potrivit pentru o beție cruntă cu amicii de pahar pe care i-ai neglijat prea mult când timp ai fost într-o relație stabilă.

Un bărbat nu plânge când a fost concediat de la locul de muncă comod, ci se duce la barul preferat, bea un pahar și se gândește la răzbunare și posibilitățile de viitor. Nu de alta, dar un individ care nu este în stare să muncească pentru familia lui nu este cu adevărat bărbat.

Un bărbat nu plânge la filme. Finalurile extraordinare din Braveheart sau The Last Samuraitrebuie să stârnească în tine mândria că aparții sexului puternic, în nici un caz râuri de lacrimi. Ok, cel mult ți se pot umezi ochii, dar nicio lacrimă nu va fi vărsată!

Un bărbat nu plânge când echipa lui favorită de fotbal a pierdut un meci important. E timpul pentru înjurături de origini materne adresate echipei adverse, violență necontrolată asupra obiectelor și eventual beție cruntă. Da, știu că uneori bem prea mult, dar de aceea suntem bărbați.

Un bărbat are dreptul să plângă când i-a murit una dintre persoanele dragi din viață, includem aici și animalele de companie, și atunci când fost lovit în testicule – cât mai puțin vocal posibil, nu vrem să le dăm o satisfacție prea mare. Atât!