Inutilităţi de sărbători

Inutilităţi de sărbători

Prins cu munca și cu pandemia, anul acesta parcă nici nu am realizat că am ajuns aproape la sfârşitul lui decembrie, că peste nici o săptămână este Crăciunul şi că mai e puțin până se termină porcăria asta de an.

Vreme de bilanţuri, de tras linia şi adunat minusurile cu plusurile, regretele cu bucuriile, eşecurile cu succesurile de peste an. Nu o să vă plictisesc cu tot felul de prostioare, dar, la o privire fugară, pentru mine anul acesta a fost bun, pe alocuri mai bun decât aș fi sperat având în vedere vremurile.

Am încercat o mulţime de trebuşoare noi, am pornit câteva proiecte de la care am mari aşteptări şi care într-o oarecare măsură au confirmat, am mai dat greş cu una, cu alta, dar aşa învaţă omul, nu? În fine, e încă prea devreme, mai am mult de muncă, dar asta de prin ianuarie. Acum e timpul pentru o binemeritată vacanţă, de un logout din online până pe 5-6 ianuarie.

Vouă ce să vă doresc? Păi, cred că voi ştiţi cel mai bine ce vă pofteşte inimioara, aşa că nu vă pot ura decât îndeplinirea tuturor dorinţelor, chiar şi a celor mai nebunatice sau perverse, şi un an 2021 cât mai bun cu putiinţă. Poate ne mai reauzim anul acesta, poate prin ianuarie. Oricum ar fi, aveţi grijă de voi şi de toţi cei ce vă sunt dragi! Crăciun fericit şi La mulţi ani!