Doua despre sex si urmari

Sex makes babies, please use protection!

Doua despre sex si urmari

Pentru că astăzi am primit o veste previzibilă, dar totuși neașteptată, anume că o fostă prietenă, probabil singura femeie din viața mea de care am fost îndrăgostit cu adevărat, a născut un băiețel, mi-am adus aminte de două trebușoare oarecum amuzante despre sex și urmările sale. Am zis veste previzibilă pentru că sper că suntem toți la vârsta la care știm de unde vin bebelușii. Nu, nu-i aduce barza.

Acum câțiva ani, când încă eram tânăr și neliniștit, eram cu proaspăta mămică, pe atunci iubita mea, prin Brașov. Și tineri și dornici fiind noi, dar cu ceva între urechi, am realizat că am venit cam nepregătiți. Nu ați vrea să știți ce fain este să cauți sâmbătă seara, pe la 10 așa, o farmacie sau un magazin care să aibă prezervative. LovePlus și baloanele acelea de 2 lei bucata nu sunt o metodă efectivă de protecție.

Găsim în cele din urmă o farmacie deschisă, întreb de Durex, îmi zic că au și imediat doamna farmacistă, o femeie pe la 50 de ani, îmi înșiră vreo 5 cutiuțe pe tejghea. Aleg una dintre ele, plătesc și dau să ies. În acel moment realizez cine era în spatele meu la rând – un tip probabil cu câțiva ani mai mare decât mine ce venise cu puștiul de doi ani să îi cumpere medicamente de răceală. Pentru un moment privirile ni s-au întâlnit, suficient cât să realizez cât de mult regret amestecat cu dispreț pentru mine se putea citi pe fața lui. Nici la primele mele experiențe sexuale nu m-am simțit așa de aiurea!

A doua întâmplare nu mă privește personal, dar printr-o împrejurare am ajuns într-o poziție cam ingrată. Fiica majoră a unor prieteni de familie cu care m-am înțeles întotdeauna foarte bine a făcut o boacănă și a rămas însărcinată. Ca orice puștan teribilist posibilul viitor tătic s-a evaporat și a lăsat-o pe amica mea să se descurce. Cum nici nu încăpea discuție să păstreze copilul a trebuit să apelez discret la anumite contacte și să găsesc un medic ginecolog bun care să facă o întrerupere de sarcină. Lupii moraliști sunt rugați să se abțină.

Am mers pentru o consultație, am inventat o fictivă ieșire din oraș și în ziua programată ne-am prezentat la clinică. În general o astfel de intervenție durează în jur de două ore cu tot cu trezitul din anestezie așa că am ales să aștept. Tocmai când mă plictisisem să răsfoiesc revistele din sala de așteptare m-am pomenit în fața mea, ca din pământ, cu una dintre asistente. M-a fixat cu privirea, a pufnit și a grăit către mine: „Gata, s-a rezolvat, bucură-te!”. Și eu nu eram cu absolut nimic vinovat!

Yeap, sex makes babies, please use protection!