Știi că ai cam îmbătrânit (I)

Știi că ai cam îmbătrânit (I)
Copiii de astăzi au torchlight la telefon, noi aveam lanterna asta.
  1. Deși mulți, mulți ani ai răspuns cu 'Nu, mulțumesc!' când erai întrebat la farmacie dacă ai card de fidelitate, acum ai cel puțin 3. La farmacii diferite. Nu am ajuns încă să știu unde e prețul mai bun pentru Coldrex, acela e nivelul următor. Mai avem ceva până acolo. Nu mult.
  2. Atunci când între o noapte bună de somn și a face mai multe din orice, alegi întotdeauna să dormi mai mult. Îmi aduc aminte acum vreo 10 ani cum în fiecare vacanță vroiam să văd toate atracțiile, să nu pierd nicio clipă în camera de hotel, să bifez tot de pe listă. Acum aleg zboruri care pleacă după amiaza sau pe seară, dacă sunt plecat mai mult de 5 zile, una va fi de leneveală totală, iar în fiecare zi somnul de după amiază e sfânt.
  3. Lanterna din imagine era cea mai prost construită vreodată dintre chestiile menite a lumina. Becul avea pâlpâirea unei lumânări mai puternice, se ardea imediat și consuma bateriile aproape instant. Bateriile, 777 de la un producător chinez JB, erau mari - R20, nici nu cred că mai există dimensiunea, grele și, dacă le uitai în lanternă câteva luni, sigur, dar absolut sigur oxidau la temperatura camerei.

Chiar dacă nu era o lanternă prea grozavă, nu aveai oricum prea multe opțiuni, putea fi folosită ca armă de autoapărare.