Suntem cu totii diferiti. Din fericire.

Ironic este că tocmai acei oameni ce sunt sau se consideră mai inteligenți decât media sunt cei mai înguști în gândire și uneori intoleranți la ideile și conceptele diferite de ale lor.

Suntem cu totii diferiti. Din fericire.

Am copiat cu deosebită nesimțire sloganul publicitar al celor de la Mobexpert, dar se potrivește perfect ca titlu pentru acest articol.

Deși am fost catalogat ca troll/hater de nenumărate ori îmi place să cred că sunt o persoană destul de tolerantă. Stimabilii intelighenți ce îmi pun imediat eticheta de hater doar pentru că nu sunt de acord sau critic o anumită inițiativă, ar cam trebui să învețe că e normal și chiar recomandat să avem păreri diferite și să ni le expunem public. Încă trăim într-o țară liberă, iar libertatea de exprimare este garantată prin lege. Dar să nu divaghez aiurea.

Prin timeline-ul meu de pe Twitter am găsit acum ceva vreme următorul update

Pentru cei care nu știu la ora aceea prin metrou vei găsi oameni ce muncesc pe șantier sau în fabrici și uzine, femeia de serviciu care probabil curăță după domnișoara de mai sus, adică acei oameni pe care nu te-ai aștepta să îi vezi citind literatura pe care domnișoara o consideră relevantă. Reply-ul meu, un pic caustic trebuie să recunosc, a fost blagoslovit cu un block.

Ironic este că tocmai acei oameni ce sunt sau se consideră mai inteligenți decât media sunt cei mai înguști în gândire și uneori intoleranți la ideile și conceptele diferite de ale lor. Probabil că este mișto, măcar de fațadă, să trăiești într-o lume utopică în care femeia ce dă cu aspiratorul în birourile corporatiste a citit la viața ei mai mult decât câteva romane siropoase.

Mă anunțați și pe mine dacă și când vă scoateți capul din nisip, da? Mulțumesc.